Иди на х*и!“. С тази фраза, надраскана с червен спрей,

...
 Иди на х*и!“. С тази фраза, надраскана с червен спрей,
Коментари Харесай

Витрините на магазина със Z-тениски осъмна надраскан, собственикът: Влака и Донбас-там ви чакат

 „ Иди на х*и! “. С тази фраза, надраскана с червен спрей, осъмна витрината на скандалния офис в Пловдив, който търгува с тениски подкрепящи военните дейности на Русия. Тя стана знак на опълчването на украински бойци против съветските окупатори, предизвестили за навлизане на Змийския остров - част от територията на Украйна.
Прочетете още
Наред с това признакът на съветската войска Z бе оприличен със свастиката, изобразена на флага на нацистката Германия от дните на Втората международна война.

Любопитна е и вечерта, в която се е случило надраскването. Именно през вчерашния ден се отбелязваше Денят на независимостта на Украйна. На 24 август се навършиха и тъкмо шест месеца от началото на съветската инвазия в страната.

Припомняме, че скандалната витрина става обект на експанзия за повторно. Реакция имаше и от страна на шефа на Чешкия център Дагмар Остранска, която пусна отворено писмо с получател Здравко Димитров. Граждани пък желаеха намесата на способените институции, включително и Национална агенция за приходите. До момента обаче не е известно някои орган или локалната власт да са се задействали по случая.



Реакция обаче имаше от страна на притежателя на обекта. Публикуваме коментара му без редакторска интервенция:

„ Офиса ни отново бе осквернен от украински националисти, псуват, рисуват - тези се оказват нагли същества с никаква приемливост към друго мислещите. Ето за какво от 2013 в донбас има революция - украинци против украинци. Поведението им е безочливо безсрамно даже като бежанци се държат непочтено, неприятното е че наши сънародници си затварят очите пред тяхната безочливост, съжаляват ги а мнозина незнаят че отговорни за войната на тяхна територия са самите те! Общувам с много украинци те най общо са разграничени на две - националисти и естествени, първите приказват единствено украинци ски от 6 месеца,а другите употребяват съветски, англииски и украински. Първите са аргесивни и не виждат личните си неточности и не търпят непознато мнение, другите са по рационални и толерантни! За жал сами си заслужиха ориста с държание което отблъсква!

Фанелките няма да махнем от офиса продължвайте с нелепостите си ние имаме самообладание и ви разбираме!

Съвет всеки който е срещу Русия и желае да окаже подпомагане на Украйна - влака и Донбас там ви чакат! “

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР